четверг, 2 февраля 2012 г.

Допоможемо підготуватись до Дня безпечного Інтернету

 Починаючись як ініціатива проекту ЄС SafeBorders в 2004 році, День безпечного Інтернету  в даний час відзначається в більш ніж в 70 країнах по всьому світу. 
У цьому році День безпечного інтернету  відбудеться в вівторок 7 лютого 2012 і буде зосереджено навколо теми "Підключення поколінь і виховання один одного" , з гаслом: "Відкрийте для себе світ цифрових технологій разом ... безпечно!" 

Отже Нетикетка Безпечна, віртуальний волонтер проекту "Безпечний і привітний веб-простір" радо розповість як й де шукати матеріали для інформаційної та методичної підтримки заходів у вашому закладі до Дня безпечного Інтернету.




Встигайте до 7 лютого 2012р!
Нагадаю, що фахівці програми «Онляндія – безпека дітей в Інтернеті» підготували методичні рекомендації для учителів щодо організації та проведення тренінгу «Безпека в Інтернеті».  Презентація з безпеки дітей в Інтернеті.rar для мультимедійного супроводу тренінгу.

А з  18 січня 2012 року в рамках проекту Тернопільської обласної бібліотеки для молоді "Веб 2.0 на вашу користь"  розпочались тренінги “Прості правила безпечного Інтернету”.

За підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, члена Коаліції за безпеку дітей в Інтернеті 07 лютого 2012 року в навчальних закладах України будуть проведені виховні заходи на тему безпеки дітей в Інтернеті.

Нетикетка радить бібліотекам для юнацтва та молоді також підтримати ініциативу та сприяти  підвищенню рівня обізнаності щодо безпечного та відповідального користування Інтернетом серед користувачів.

Відвідайте saferinternetday.org для отримання додаткової інформації та завантаження  рекламних матеріалів та ресурсів.

Просмотреть Safer Internet Day 2012: Discovering the digital world together на карте большего размера

3 комментария:

Анонимный комментирует...

What's Taking place i am new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and it has helped me out loads. I am hoping to contribute & aid different customers like its aided me. Great job.

Also visit my blog post: Ford ranger forum

Анонимный комментирует...

Heya! I'm at work browsing your blog from my new iphone 4! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the excellent work!

Feel free to visit my blog; www.linkwithin.com

Анонимный комментирует...

I know this if off topic but I'm looking into starting my
own weblog and was wondering what all is needed to get setup?
I'm assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
I'm not very web savvy so I'm not 100% sure.
Any tips or advice would be greatly appreciated.

Cheers

Feel free to surf to my web site ... déménagement martin sherbrooke