пятница, 7 сентября 2012 г.

Бібліотека - школі. "Вересневі студії" з історії

Науково-методичний центр Управління Освіти Голосіївської райдержадміністрації традиційно проводить "вересневі студії" з педагогічними працівниками району.
ту імені Бориса Грінченка  та ДБУ для юнацтва. Для вчителей історії та права бібліотека підготувала інформаційні дайджести, провела презентацію бібліографічних покажчиків, що видає бібліотека та презентувала добірку електронних ресурсів на допомогу вчителю "Сучасне методичне бачення інтерактивного уроку історії"



 Перед початком навчання освітяни мали змогу ознайомитися з інформаційними матеріалами ДБУ для юнацтва, дізнатися про ресурси, послуги та заходи бібліотеки.
"Вересневу студію" відкрила Ірина Юріївна Фролова, НМЦ УО Голосіївського району . Вона привітала учасників з початком нового навчального року, оголосила напрями роботи та представила доповідачів.

Фелікс Львович Левітас, завідувач кафедри, доктор історичних наук, професор розпочав студію з пояснень що до інтеракції та ії застосування під час навчання.



Нінель Павлівна Клименко, викладач кафедри, кандидат історичних наук наголосила на важливості побудови технологічної карти сучасного уроку на основі методів критичного мислення

Олександр Феодосійович Трухан, викладач кафедри розповів про особливості організації роботи з підручником та документами на уроці історії.


Наталія Іванівна Гуцул, завідувач відділу інформаційно-бібліографічної роботи презентувала бібліографічні покажчики, видані ДБУ для юнацтва
Тетяна Олексіївна Якушко, заступник по роботі з ЕР підготувала добірку електронних ресурсів на допомогу вчителю "Сучасне методичне бачення інтерактивного уроку історії"

переглянути більше фото

Комментариев нет: